бул. Чаталджа 20, вх. Б, ет. 1, офис 10
Варна,
България
27.9118058
43.2166452
UserLikes
Име: САЛЕКС БУЛ
Адрес: Варна, бул. Чаталджа 20, вх. Б, ет. 1, офис 10
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://salexbul.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Сол
Дейност:

Производство и търговия с всички видове сол

Ключови думи: сол, техническа сол, йодирана сол, калиева сол, налциев хлорид

За нас

САЛЕКС БУЛ ООД е създадена през 2008 год. в гр. Варна. Основният предмет на дейност е внос и търговия с всички видове сол. САЛЕКС БУЛ ООД е единствен представител за внос и дистрибуция за българския пазар на всички видове сол от Египет – един от най-големите производители на сол в света.


Фирмата е представител и единствен вносител на вакуумно изпарена сол (екстра) на фирма SOLANA DD TUZLA – Босна и Херцеговина – с традиции в добива и производство на сол от 1885 год.


САЛЕКС БУЛ ООД реализира годишно над 100 хил. тона сол в страната, както и в редица други страни, включително и от Европейския съюз. Пазарният дял на САЛЕКС БУЛ ООД надхвърля 70% .


САЛЕКС БУЛ ООД доставя над 30 хил. морска сол за преработка на свързаното дружество САЛЕКС ГРУП ООД Карнобат – най-модерното предприятие в България за преработка и пакетаж на всички видове хранителна сол.
Благодарение на дългогодишния ни опит фирмата се наложи като водеща в търговията със сол морска за обезледяване на пътища и сол за хранителни цели в едрови опаковки.




 
Открийте ни в Google+